Volg ons ook op:    

Ons team

Het team van De Pionier bestaat uit een directeur, een kwaliteitsondersteuner, groepsleerkrachten, pedagogisch medewerkers, een schoonmaakster, een concierge en vrijwilligers. 

Als team werken we voortdurend samen aan de ontwikkeling van ons onderwijs en onze opvang. De directeur is eindverantwoordelijk. De kwaliteitsondersteuner is verantwoordelijk voor de ondersteuning en zorg. Samen vormen directeur en kwaliteitsbegeleider het ondersteuningsteam om het team en het onderwijs in goede banen te leiden. De groepsleerkrachten zorgen voor de directe invulling van het onderwijsprogramma in de klas. Dit allemaal gebeurt allemaal in nauwe samenwerking met de collega's. De pedagogische medewerkers verzorgen de peuterspeelzaal en de voor- en naschoolse opvang. De thema's en activiteiten worden met het gehele team op elkaar afgestemd. In ons Kindcentrum vormen wij samen een energiek en kundig team. 

Onze school wil bijdragen aan het opleiden van studenten. Dit betekent dat er ieder jaar een stagiaire in de groep kan zijn.  Onze teamleden stellen zich graag aan u voor! 

 

Klik op TEAM om kennis te maken.
Foto's teamleden: Nynke Plat-Wijnsma -> fotografienynke (Instagram)