Volg ons ook op:    

Informatie

Actief Ouderschap

Op de Pionier vinden we de samenwerking met de ouders erg belangrijk. Natuurlijk kunnen zij een rol vervullen in de Ouder Advies Commissie of in de Medezeggenschapsraad. Over deze twee organen kunt u op de website meer lezen. Daarnaast zijn er ook volop andere manieren om als ouder betrokken te zijn. De Activiteitencommissie is een actieve en positieve groep ouders die alle hulp in kaart brengt en ouders op interesses en talenten om hulp vraagt. Zij steken zelf ook bij alle activiteiten de handen uit de mouwen! Een gezellige groep ouders die hart heeft voor de school!

Communicatie vanuit school

Om samen te werken is open communicatie essentieel. Via de Nieuwsflits wordt u elke week op de hoogte gehouden over schoolbrede zaken. Deze Nieuwsflits kunt u vinden onder het tabblad 'Informatie' - '' Nieuwsflits'.
Via Social Schools ontvangt u foto's en groepsberichten. Op onze Insta & Facebookpagina krijgen geïnteresseerden een klein kijkje achter de schermen. Zo zijn wij ook zichtbaar voor onze omgeving. 
Als er zorgen of vragen zijn nodigen wij de ouders/verzorgers persoonlijk uit voor open en vriendelijk overleg.

Communicatie vanuit ouders/verzorgers

Om samen te werken is communicatie vanuit ouders natuurlijk ook nodig. Daarom vragen wij om open en vriendelijk te communiceren. Kom gerust langs of maak via Social Schools een afspraak om in overleg te gaan. Samen willen wij het beste voor de kinderen.